back

• Lunch •

Dagens Buffé

  • Lobiapolo (V)

    Persisk pilaffris med brytbönor.

  • Sellerigryta (V)

    Persisk gryta med selleri, persilja och mynta samt ris.

  • Ghimebademjon (V)

    linsgryta med aburgin, soltorkade lime och pommes julien samt ris.

  • Adas polo ( Veg)

    Persiskt ris marinerad med lins, lök och salt

  • Kobideh

    Marinerade lammfärsspett med yoghurtsås grillad tomat och ris.

  • Joje

    Saffrans och limemarinerade kycklingfilé. Serveras med grillad tomat, yoghurtsås och ris.

  • Lammläggpolo

    dillpilaffris med bondbönor och lammlägg i mild tomatsås.

  • Fesenjon

    kyckling i valnöt och granatäppelsås.

  • Grekisk kyckling

    marinerad med balsamvinäger och sumak.

  • Korvstroganoff

    Korvstroganoff, ris, saltgurka

  • Stekt rimmad sidfläsk

    med löksås och potatis

  • Dagens Fångst

    Dagens Fångst