Menu

Om Restaurang Felicia

Mitt namn är Felicia Nordström, dotter till Mats Nordström, kock och väletablerad krögare på bl.a. Restaurang Vällagat, Ekologiska lunchen, Gaffelkonst, Ulle&Vi, Quality Catering och tidigare Wasa Allé samt Magasinet Härön.

Efter många år med diverse jobb inom branschen kom den stora möjligheten att driva min egen krog.

Med erfarenhet från finkrogar så som Wasa Allé till de allra största cateringarna i Sverige har vi en stor bredd och passion för all variation av mat och tillställningar. Därför kan vi servera både vegetarisktvegansktkött och fisk på vår lunchbuffé samtidigt som vi levererar allt från små och stora bufféer till finmiddagar i dess högsta klass.

 

Med erfarenhet från mängder av större och mindre cateringar, Way Out West i 12 år, EM i ridsport 2017, Volvo Ocean Race, Nordea Masters 2018, Scandinavian Invitation 2019 bland flera, är catering och event en av våra absolut största styrkor. Vi anordnar allt från den minsta catering till den största, alltid med högsta kvalitet.

Restaurang Felicia är också en fantastisk festlokal för cirka 100-200 personer. Perfekt för bröllopet, företagsfesten eller julbordet!

 

 

 

Med fokus på grönt, säsong, vegetariskt och veganskt men även vällagad, svensk husmanskost.