Menu

Lunchen serveras mellan 10.45-13.30

Våra luncher är lagade med säsongens bästa råvaror i fokus. Vi serverar dagligen fyra olika rätter på vår buffé

  • Vegetariska/veganska rätter lagade med mycket kärlek
  • Kött och fisk utgörs i god husmanskost och influenser av världens smaker

Dagligen erbjuder vi på Restaurang Felicia en varierad råkost, diverse dryckesalternativ, hembakat bröd och vispat smör  

G = hela rätten glutenfri                     
L = hela rätten laktosfri

Måndag

Veganskt

Sötpotatisgryta serveras med kryddkokt ris och libabröd samt koriandersallad 

L

Kött

Stekt kyckling med honung, citron och soja serveras med rostad potatis, sötpotatis och citronkräm

G

Fisk

Fiskgryta med vitvin och tomat toppad med fänkål, kapris och rostade oliver serveras med parmesankräm och örtslungad potatis

G

Tisdag

Vegetariskt

Ramennudlar med svamp och svampbuljong, japansk omelett och diverse pickles och toppings

L

Kött

Mixed grill – köket dukar upp med styckdetalj, färsbiff och pulled pork tillsammans med diverse kalla såser, inläggningar och barbequepotatis
Fråga köket om allergier, det finns något för alla!

Fisk

Stekt kummel serveras med vitvinssås och ljummen sommarsallad på potatis, rädisa, gröna blad och primörer samt vinaigrette på kallpressad rapsolja och syrad lök

G

ONSDAG

Veganskt

Vietnamesiska sommarrullar fyllda med syrad kål och böngroddar serveras med sesamdressing, ris, koriander, lime och pickles

G L

Kött

Nattbakad oxe serveras med rödvinssås, chiliglaze, rostad vitlöksmajjo och råstekt nypotatis

G L

Fisk

Smörbakad dagens fångst serveras med hummersås, bakade sommartomater och hyvlad sparris samt potatispuré med färska örter

Vi bjuder på fika

Sommarbakelse med jordgubbsmousse och jordgubb/rabarberkompott

Torsdag

Vegetariskt

Kött

Fisk

Fredag

Vegetariskt

Kött

Fisk

Vi bjuder på fredagsfika

Med fokus på grönt, säsong, vegetariskt och veganskt men även vällagad, svensk husmanskost.