Menu

Lunchen serveras mellan 10.45-13.30

Våra luncher är lagade med säsongens bästa råvaror i fokus. Vi serverar dagligen fyra olika rätter på vår buffé

  • Vegetariska/veganska rätter lagade med mycket kärlek
  • Kött och fisk utgörs i god husmanskost och influenser av världens smaker

Dagligen erbjuder vi på Restaurang Felicia en varierad råkost, diverse dryckesalternativ, hembakat bröd och vispat smör  

G = hela rätten glutenfri                     
L = hela rätten laktosfri

Måndag

Vegetariskt

Krämig pasta med pumpa, blomkål, fetaost och solroskärnor toppad med riven parmesan och rostade pinjenötter

Kött

Grillad lammkorv smaksatt med parmesan serveras med sallad på rostad potatis och sparris samt ört- och vitlökskräm

G

Fisk

Pocherad dagens fångst serveras med skagenröra, potatispuré med färska örter och lök samt ärtor och dill

G

Tisdag

Veganskt

Böngryta med tomat och röd curry serveras med syrad kålsallad och jasminris

G L

Kött

Örtbakad fläskytterfilé serveras med pepparsås, svartvinbärsgelé och färskpotatis

G

Fisk

Ostöverbakad dagens fångst toppad med bakade betor och tunnhyvlad fänkål serveras med dillslungad potatis

G

ONSDAG

Vegetariskt

Filodegsknyten med ruccola, getost och rostade frön penslade med brynt smör och sirap

Kött

Boeuf bourguignon - brässerat högrev med rödvinssås, champinjoner, syltlök och sidfläsk serveras med potatispuré

G

Fisk

Stekt dagens fångst serveras med vitvinssås, dillsmörad majs och rostad potatis

G

Torsdag

Veganskt

Kikärtsgryta taco style med picklad ingefära och lök, tortillas, vegansk fraîche och färsk koriander

L

Kött

Glaserad kyckling med röd curry, kokosmjölk och limeblad, toppad med mango och koriander serveras med ångat jasminris

G L

Fisk

Bröd- och örtbakad dagens fångst serveras med potatisstomp, brynt smörkräm och långbakad tomat

L

Fredag

Vegetariskt

Risotto med svamp och spenat toppad med riven parmesan och rostade mandlar

G

Kött

Nattbakat högrev serveras med rosmarinpotatis, rödvinssås och kräm på rostad vitlök

G L

Fisk

Ångad dagens fångst toppad med gurka, räkor, pepparrot och gräslök serveras med sandefjordssås och färskpotatis

G

Vi bjuder på fredagsfika

Chokladkaka med kompott på jordgubb och björnbär samt vispad grädde

Med fokus på grönt, säsong, vegetariskt och veganskt men även vällagad, svensk husmanskost.