Menu

Lunchen serveras mellan 10.45-13.30

Våra luncher är lagade med säsongens bästa råvaror i fokus. Vi serverar dagligen fyra olika rätter på vår buffé

  • Vegetariska/veganska rätter lagade med mycket kärlek
  • Kött och fisk utgörs i god husmanskost och influenser av världens smaker

Dagligen erbjuder vi på Restaurang Felicia en varierad råkost, diverse dryckesalternativ, hembakat bröd och vispat smör  

G = hela rätten glutenfri                     
L = hela rätten laktosfri

Måndag

Vegetariskt

Tortellini fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås, ruccola och parmesanost

 

Vi löser alltid veganskt alternativ på plats!

Kött

Högrevsgryta med svamp och rotfrukter serveras med basmatiris

G L

Fisk

Fiskragu med räkor och fänkål serveras med örtpotatis

G L

Tisdag

Veganskt

Bönragu med rostad zucchini serveras med basmatiris och örtkräm

G L

Kött

Kalvfärslimpa serveras med gräddsås, pressgurka och persiljepotatis

Fisk

Ångad dagens fångst toppad med pak choi serveras med grön currysås och grönsaksris

G L

ONSDAG

Veganskt

Chili sin carne serveras med korianderdressing och nachochips

G L

Kött

Stekt kycklingbröst serveras med ratatouille och rostad potatis

G L

Fisk

Dagens fångst toppad med stuvad spenat och crudité serveras med örtpotatis

Torsdag

Veganskt

Fried rice med grönsaker och sojastripes serveras med limekräm

L

Varje torsdag hos oss

Klassisk Wallenbergare serveras med ärtor och bacon, gräddsås, lingon och potatispuré

Fisk

Panerad dagens fångst serveras med chili/limekräm, sojamarinerade grönsaker och basmatiris

L

Fredag

Vegetariskt

Robbans Mousakka serveras med tzatziki

 

Vi löser alltid veganskt alternativ på plats!

Kött

Kryddbakad karré toppad med brässerade morötter serveras med rostad majskräm, rödvinssås och råstekt persiljepotatis

G L

Fisk

Bakad dagens fångst toppad med rostad broccoli serveras med skaldjurssås och dillpotatis

G

Vi bjuder på fredagsfika

Morotskaka

Med fokus på grönt, säsong, vegetariskt och veganskt men även vällagad, svensk husmanskost.