Menu

Om Restaurang Felicia

Mitt namn är Felicia Nordström, dotter till Mats Nordström, kock och väletablerad krögare på bl.a. Restaurang Vällagat, Ekologiska lunchen, Magasinet Härön och tidigare Wasa Allé. Nu har jag fått den stora möjligheten att driva min egen krog.

När vi skrev konceptet för Felicia föll det naturligt att haka på trenden med vegetarisk matlagning, då det för mig reflekterar framtidens mat. Därför är vi först i Gårda med fokus på grönt, säsong, vegetariskt och veganskt.

I köket styr och ställer Adrian och Niklas Persson, två fantastiska kockar, vid grytorna. Med erfarenhet från finkrogar så som Wasa Allé ser de till att vår största buffé serverar flertal vegetariska och veganska varmrätter. Dagligen erbjuder vi också två varmrätter med fisk och kött, en i form av svensk husmanskost och en med internationella inslag, samt en "dagens soppa".

Inne i vår restaurang hittar ni ett litet café där vi serverar gott kaffe, mackor och fika för alla tillfällen. En naturlig mötesplats.

Med erfarenhet från mängder av större och mindre cateringar, Way out west i 10 år, EM i ridsport 2017, Volvo Ocean Race, bland flera, är catering och event en av våra absolut största styrkor. Vi anordnar allt från den minsta catering till den största, alltid med högsta kvalitet.

Restaurang Felicia är en fantastisk festlokal för cirka 100-200 personer. Vi anordnar också matlagningskurser.

Med fokus på grönt, säsong, vegetariskt och veganskt men även vällagad, svensk husmanskost.